lördag 19 februari 2011

L'Aiguille en Fête, Paris

Förra helgen var jag i Paris på den stora handarbetsmässan. Det var fantastiskt roligt att se allt som fanns där, och trots de 8 timmar som jag tillbringade i mässhallen hann jag inte allt jag ville... Det var helt vansinnigt mycket folk och svårt att få plats att titta och känna på det man ville. På eftermiddagen lugnade det dock ned sig, och det blev mer rum vid de olika montrarna.
Min taktik var att först göra en runda genom alla gångarna för att se vilka stånd jag ville tillbringa mer tid vid, och efter lunchen började jag botanisera bland dem. Det blev en hel del shopping!


 
 
 
 
Många av dem som stod där vill inte att man fotograferar i deras montrar, så jag nöjde mig med lite översiktsbilder (av mycket dålig kvalité).

2 kommentarer:

 1. Man vet inte allt om varandra! Att du hade en blogg där du lagt upp dina arbeten hade jag ingen aning om!Ska ta mig en titt på dessa nu!
  Kram, Cornelia

  SvaraRadera
 2. Nu har jag tittat! Jag har inte förstått vidden av ditt hantverk! Du är fantastiskt duktig! Kuddarna var enormt fina sådana vill jag sälja i min butik om jag får någon sådan i framtiden! Jag hittade även mina doftpåsar som jag visar för alla som förstår sig på sådant här!
  Fantastiskt AnnaCarin!
  Kram, Cornelia

  SvaraRadera